TINE LÖNBORG

Jeg kom til denne verden i maj 1964 i Danmark. Tog som 18 årig til New York, hvor en ny verden åbnede sig for mig, jeg begyndte min rejse ud i krop og sind og sammenhængen imellem disse to. Begyndte et holistisk livssyn, der har givet megen mening i min tilværelse. Sammen med min daværende partner åbnede jeg i 1983 en forretning i East Village, som solgte økologiske madvarer, fra gårde i New York State. Året efter købte vi også en lille blomsterbutik i West Village.

Min ældste datter fødte jeg i 1990, og herefter tog min søgen efter en mere kropsterapeutisk, holistisk levevej fart. Jeg tog den 3 årig uddannelse til Shiatsuterapeut på Ohashi Institute i New York i 1996, og opdagede shiatsu som en vej til fysisk, psykisk og spirituel heling. Tilbage i I Danmark i 1999 tog jeg uddannelsen som Zoneterapeut på Naturmedicinsk Institut på Christianshavn.

Efter min yngste datters fødsel, blev jeg opmærksom på vigtigheden af psykisk støtte til fødende kvinder og tog hos jordemor, Pia Hern, uddannelsen til Doula (fødselscoach) i 2005. Yogaen har hele mit voksenliv været min følgesvend. Først i New York på Integral Yoga Institute og Park Slope Yoga Center, og senere i Danmark, hvor jeg i 10 år dyrkede Iyengar yoga og deltog i teacher training på Yogaskolen i København. I 2006 blev jeg uddannet yogalærer hos Godfrey Devereaux i Dynamic Yoga. Desuden har en stor inspiration til min yogaundervisning siden været Angela Farmer & Viktor van Kooten.

Jeg åbnede klinikken Kropsalliancen  i 2007 i samarbejde med akupunktør Heiko Damsbo. Vores vision var at indgå en alliance med krop, sind, verden  og hinanden om at arbejde med forskellige værktøj, til at opretholde og øge det enkelte menneskes livsenergi. Klinikken er siden hen blevet min, da Heiko gik lærervejen, dog en enkelt dag om ugen arbejder healer og Bach Terapeut Louise Giese i lokalerne. De lyse, venlige lokaler har gennem årene set mange mennesker gennem en udvikling mod bedre livskvalitet og livslyst.